Jag som verkligen älskar superfoods – ”the new black” –  som ger optimal näring. Jag använder det när jag bakar, när jag gör mina hälsodrycker, när jag äter min frukost och mellanmål och nu har även en av mina hudvårdsleverantörer lanserat Berry Plus Repair Serum. Jag jublar för det är ett riktigt superbärs serum som även innehåller cellkultur vilket Kerstin Florians produkter och behandlingar har använt sig av i flera år, ex i produkten Daily hydrator, en ansiktskräm  med hallonstamceller – rik på antioxidanter som skyddar huden mot irritation och oxidativ stress. Peptider som hjälper till att reparera åldersrelaterade skador på huden. Jämnar ut fina linjer och reparerar hudbarriären. Samt även granatäppelextrakt som är en kraftfull antioxidant, lindrar irriterad hud. Mycket vitamin- och näringsrik.

För alla hudtyper. Reparera, mjukgör och återställ huden med detta ultimata antioxidantserum, rik på superbär som goji, camu-camu och cellkultur från hallon. Närande extrakt från lärkträ ger ett extra plus som gör detta serum till en optimal viktlös återfuktare. Passar även bra för män för att den är idealisk för att lugna nyrakad hud.

FÖRDELAR

Viktlös, omedelbar återfuktning som bidrar till att nära, balansera och lugna huden.
Lindrar obehag och sveda efter rakning.
Mycket rik på vitaminer, mineraler och aminosyror som bidrar till ett mer ungdomligt utseende med fin lyster.

HUVUDINGREDIENSER

Cellkultur från hallonplantan Ger huden skydd mot fria radikaler samt reparerar och skyddar även DNA, vilket hjälper till att förebygga att huden åldras i förtid. Verkar direkt lugnande på huden och ger ett långsiktigt skydd. Främjar reparation av DNA och förlänger cellernas livslängd.

Lärkträdsextrakt Produkten utvinns ur avverkningsrester av barrträdet lärk som är vanligt förekommande i Skandinavien och nordvästra USA. Eftersom växten har egenskaper som stärker immunsystemet, användes det av Amerikas indianer för att behandla sår och motverka sjukdomar. Med sina fuktgivande, antiinflammatoriska och rengörande egenskaper bidrar extraktet till att minska ålderstecken.

Extrakt från gojibär Har en exceptionellt stark antioxidativ effekt. Innehåller 11 av 22 viktiga hälsofrämjande ämnen som kan stimulera kollagenbildningen och hålla kvar fukt, vilket får huden att se yngre ut. De kallas ”vargbär” och ingår i den naturliga floran i Kina och Tibet, där de under långa tider har fyllt en viktig funktion som ”stärkande medel” inom traditionell läkekonst.

Extrakt från ”superbäret” camu camu Kraftfull antioxidant med stärkande och peelande egenskaper. Mycket högt innehåll av C-vitamin – hela 40 gånger mer än i apelsiner. De innehåller ett helt spektrum av antioxidanter, aminosyror och bioflavonnoider liksom ett antal vitaminer och mineraler. Betakarotenet i bären stärker hudens skydd mot solskador.

Ekologiskt komplex av vilda bär från Australien Ger huden näring. Samtliga bär är rika på antocyaniner och kraftfulla antioxidanter. De innehåller vitaminer, mineraler och aminosyror som är viktiga för cellbildningen samt fruktsyror, som är bra för hudens utseende genom sin lätt exfolierande verkan. Bären plockas ute i naturen på ett hållbart sätt.