Om Spa 4 You

 Oförglömliga Spa-upplevelser med naturlig lyx till dig och varje gäst.
Spa 4 You tar hand om din hud och kropp och får dig att koppla av i en unik gårds-Spa miljö. Här får du eller tillsammans med ditt sällskap din eller er privata och ultimata Spa-upplevelse. Upplev lugn och harmoni i avslappnande och resultatinriktade behandlingar samt magiska spa upplevelser i en naturskön spa trädgård. Vår arktiska miljö och de fyra årstiderna tillsammans med hälsosamma bad väcker alla dina sinnen och får dig att längta tillbaka. Sinnligt, avkopplande och en lisa för både kropp och själ. Naturlig nordisk lyx just för dig som tar dig till lyx på en annan nivå.

Val av produkter och Spa-koncept grundar sig om filosofin om yttre skönhet och inre hälsa, att både kropp och själ bör vara i balans för att fungera optimalt. Här erbjuds du produkter, behandlingar och spa ritualer med i huvudsak KERSTIN FLORIAN :s prisbelönta och välrenommerade produkter och spa-koncept. Välgörande kraft direkt från naturen även med ME ANIMAS ekologiska aromaoljor med fina råvaror som ger ett snabbt och långsiktigt resultat. Glominerals är en mineralmakeup som vårdar huden din och har farmaceutisk renhetsgrad.

Spa 4 You:s salong och gårds-Spa är lokaliserat på landet i Koskullskulle endast 10 min från Gällivare centrum. Norr om polcirkeln och med arktisk fauna, fyra vackra årstider, tillhörande Swedish Lapland. Bakom knuten finns en stor rikedom, den norrländska skogen och den vackra fjällvärlden ett stenkast bort.

Saunan som livsstil är en stark nordisk tradition och kultur och precis som den Japanska badkulturen finns en lång historia för de urgamla källorna till badtraditionerna. Det är inte bara kroppen som blir ren. Du sköljer även bort stress och oro som då även ger dig själslig rening.  Till yttre och inre skönhet. Ditt välbefinnande ökar. Saunan och baden handlar också om den nordiska kärleken till naturen, om meditation, myter och mystik. Så stanna upp, njut och ta hand om dig och er själva i denna magiska spa upplevelse som ger effektiv återhämtning och sinnlig avkoppling. Här upplever du Spa ute och Spa inne. 

Ditt resultat av din Spa-vistelse är viktigt för mig och för att fortsätta underhålla resultatet hemma kan du köpa behandlingsprodukter i Spa receptionen. Återförsäljare även till ALPHA PLUS samt ALIVE FOOD. Här finner du även teer och hälsosamma drycker. Presentkort och produkter från Spa 4 You är alltid en uppskattad gåva.

Köp här

Sara Sundvall & Spa 4 You