Sauna & Spa

Träffas och njut tillsammans

Bada under norrsken eller en magisk stjärnhimmel. Känn värmen i kroppen för att sedan ta ett kall bad. Njut av hettan i de olika sauna-baden. Upplev en vitaliserande SPA Ritual och en efterlängtad SPA behandling. Här är du nära natur, jord, himmel och eld. En magisk upplevelse som får dig att längta tillbaka. Här är du och ditt sällskap VIP , endast ni och ingen annan grupp är här samtidigt. Vilket är väldigt uppskattat.

Spa 1. Nordisk Sauna, utomhus spa-bad och SPA ritual med väl vårdande produkter

Här omfamnas du i en unik, magisk och hälsoinspirerande upplevelse. Du lugnar såväl ditt sinne som renar din kropp med en härlig SPA- ritual, dusch och en varm sauna. För att sedan sjunka ned i en varm badkälla utomhus. Den friska luften smeker din kind samtidigt som du betraktar den vackra himlen. Här är du och ditt sällskap VIP , endast ni och ingen annan grupp är här samtidigt. Vilket är väldigt uppskattat. Ni fortsätter att slappna av och njuta i den mysiga relax stugan. Kanske med en liten matbit eller något tilltugg.  I kaminen sprakar elden, ni trivs och har lämnat vardagen för en stund.

Inkluderar:

* Olika sauna avdelningar beroende på gruppstorlek  * Varma och kalla utomhus bad  * Välgörande och vitaliserande SPA-produkter för din SPA-ritual    * Schampo,balsam och dusch-creme i duschavdelning   * Lån av badrock, tofflor och handduk  *  Mysig och privat relax stuga med vedkamin  *Kokkaffe och / eller örtte

Antal besökare: 2-4 personer
Längd: 2-3 timmar
Antal besökare: 6 personer-Max 18 personer ( då öppnas hela anläggningen)
Längd: 3-6 timmar
Pris: 680 kr/person
Lägg till en spa behandling: Se Spa meny nedan.

Bokning och avbokning/ändring senast 7 dagar innan ankomst.

Kontakta: receptionen@spa4you.se för din bokning och information

Spa 2. Vedeldad sauna med grillkåta och utomhus spa-bad

Träffas och njut tillsammans- Den magiska elden ger en härlig badkänsla och ett bra bastuklimat. Stämningen runt elden i grillkåtan är magisk. Du kokar ditt kaffe över öppen eld. Njuter av både doft och smak. Vill du ha med något eget att grilla så går det bra. Ta en kall dusch för att sedan sjunka ned i en varm badkälla utomhus med himlen och naturen nära dig. Värm dig igen i saunan och vid den sprakande elden i den mysiga grillkåtan. Här är du och ditt sällskap VIP – Bara för er själva, vilket är mycket uppskattat.
Hyr för antalet timmar + 750 kr/tim
1 tim-1995 kr
2 tim- +750 kr (+Återföljande timmar)
Tillägg: Lån av badrock, handduk och badtofflor 100 kr/person

Inkluderar :

* Mycket mysig vedeldad  grillkåta  * Utomhus Spa-bad  * En vedeldad sauna med urgammal tradition till tvagning med vatten från en träbytta * Ytterligare en sauna med duschrum  * Två omklädningsrum finns  * Schampo, balsam och dusch-creme i duschavdelning.  * Kok kaffe över öppen eld. * Örtte finns om så önskas  * Mysig och privat relax stuga med vedeldad spis. (Gäller vid större gruppbokningar samt vid catering av mat)

Maxantal  personer: Prata igenom med bokningen. Hela anläggningen tar 18 – 20 personer

Lägg till en spa behandling: Se Spa meny nedan.

Bokning och avbokning/ändring senast 7 dagar innan ankomst.

Kontakta: receptionen@spa4you.se för din bokning och information

Stanna upp ett tag i vardagen. Investera i dig själv och dina närmaste genom en stunds avkoppling på ett alldeles speciellt sätt

Spa 3. Vedeldad badtunna och sauna. 

Känn doften av vedeldat samtidigt som du njuter av det varma badet och den klara friska norrländska luften. Baden, närheten till naturen och den mysiga relax stugan med vedkamin är sinnligt avkopplande och en lisa för både kropp och själ. Och som alltid är ni VIP här, bara för er själva.
Hyr för antalet timmar + 750 kr/tim
1 tim-1995 kr
2 tim- +750 kr (+ Återföljande tim)

Tillägg: Lån av badrock, handduk och badtofflor 100 kr/person.

Lägg till en Spa behandling utifrån gruppens  storlek : Se Spa-meny nedan.

Bokning och avbokning/ändring senast 7 dagar innan ankomst.

Inkluderar :
* En privat sauna avdelning  * Vedeldad badtunna  * Schampo, balsam och dusch-creme i duschavdelning  *Mysig och privat relax stuga med vedeldad spis   *Kaffe och/eller örtte

Maxantal 9 personer

Kontakta: receptionen@spa4you.se för din bokning eller information

 Spa 4. Sauna , utomhus spa-bad  och inbokade  Spa-behandlingar. 

Vill du och din grupp ha fokus på  och ta del av inspirerande behandlingar som ger fantastiska resultat men samtidigt inte missa spa-badet och saunan. Då är denna spa aktivitet för er och kan bokas in när alla i gruppen bokar in en behandling.
Inkluderar:

* En sauna avdelning och ett utomhus spa-bad  * Schampo,balsam och duschcreme i duschavdelning,  * Mysig och privat relax stuga med vedeldad spis.  * Kaffe och tee serveras.

Pris: 399 kr/person  inkluderar lån av badrock, tofflor och handduk ( maxantal 9 personer)

299 kr/person medtag egen handduk och badrock ( maxantal 9 personer)

Tillägg: Kostnad för behandling, 15 min, 30 min eller 45 min beroende på gruppstorlek.  Se SPA meny nedan.

Bokning och avbokning/ändring senast 7 dagar innan ankomst.

Kontakta: receptionen@spa4you.se för din bokning och information


Matupplevelse
En smakfull matupplevelse – Tillsammans med er SPA-upplevelse kan ni boka a la carte, olika bufféer eller smörgåstårta.När ni bokar in er på en SPA upplevelse eller ett företags event så erbjuds ni i samarbete med JTA – Brasseriet olika matupplevelser. Ni njuter och äter i den mysiga relax stugan med vedeldad spis. Mat kan även serveras i grillkåtan beroende på gruppstorlek och inbokat SPA- arrangemang.Fråga efter de olika menyerna och vad som passar er gruppstorlek bäst. All beställning går via Spa 4 You i samband med er bokning

Viktigt att veta: Bokning och avbokning/ändring senast 7 dagar innan ankomst. Läs övrig information när ni har fått er meny. Exempelvis om allergier.
Kontakta: receptionen@spa4you.se för din bokning eller information

SPA- Meny 

Kombinera de olika Nordiska Sauna-baden, med en SPA- behandling. En SPA-känsla som stannar kvar länge. Här får ni olika förslag. Boka er Spa-upplevelse efter önskemål och gruppens storlek. Prata igenom med bokningen för bästa alternativ just för er. För den mindre gruppen kan även andra behandlingar från SPA – menyn passa.

45 min behandling (för den mindre gruppen) 545 kr – 645 kr
* Djupgående ansiktsbehandling med resultat
*Avslappnande ansiktskur med fokus på massage
* Djup klassisk-, eller rogivande spamassage

30 min behandling 450 kr – 525 kr
* Correcting detox ansiktsbehandling med resultat.
* Avslappnande ansikts-,nack-, och huvudmassage
* Välgörande mini-ansiktskur efter hudtyp
* Ren & len hud-Kroppspeeling med välgörande lotion
• Djup klassisk-, eller rogivande Spamassage

15 min behandling (för den större gruppen) 240 kr
* Avslappnande ansiktsmassage
* Djup Klassisk-, eller rogivande spa massage för rygg
* Välgörande massage för händer och fötter

Tilläggsbehandling som egenvård 100 kr
* Fina fötter: Fotbad, peeling och svalkande fotkräm.
* Ansiktsrengöring, mask och ansiktskräm efter hudtyp

Kontakta: receptionen@spa4you.se för din bokning och information

Bokning och information :  Bokning sker på dagtid mellan 09-18 på: receptionen@spa4you.se eller 0970-128 01. Avbokning/ändring av gruppbokningar senast 7 dagar innan ankomst. Debitering 100 % sker om ej avbokning / ändringsregler följs. Vi förbehåller oss rätten för tryckfel och prisjusteringar.

Spa 5. Hudvård & Relax
Träffas och njut tillsammans – Er väg till yttre och inre skönhet, hälsa och inre ro.

När din hud behöver extra hjälp är denna gruppaktivitet både en lärorik hudvårdsgenomgång, ett avslappnande och mysigt tillfälle för att umgås tillsammans med vänner eller kollegor. Här njuter ni och har kul tillsammans.
Inkluderar:
* Här blir ni guidade av en terapeut i en lättare hudvårdsskola samt med kopplingen skönhet är hälsa som kommer inifrån.

* Inleds med en lättare meditation där andningen och den eteriska oljan påverkar både kropp och sinne till mental avkoppling.
* Ni utför olika hudvårds steg i ett  hudvårdsprogram. Som ni enkelt kan följa hemma sedan.

* Produkterna som används är såväl ekologiska, äkta och rena ingredienser av hög kvalitet som har en välgörande kraft direkt från naturen.  Med ingredienser som verkar aktivt på såväl mogen hud, torr, fet hy, mycket känslig hud eller acne problematik passar denna aktivitet alla.
* En upplyftande ansiktsmassage utför vi tillsammans.

* Hälsosam dryck serveras.

* Örtte och kaffe finns om så önskas.

Len, fin och vital blir er hud, men er hudvårdsdag slutar inte här. Ni fortsätter sedan att relaxa och njuta tillsammans i den mysiga stugan med vedeldad spis.

SPA- aktivitet med relax  : 2-3 timmar beroende på gruppens storlek.

499 Kr/person
Antal besökare: Min. 4 personer – Max 8 personer
Tillägg: Vill ni boka in sauna och spa bad till denna aktivitet. Se övriga sauna och spabad paket. Prata med bokningen just vad som passar er.

Bokning och avbokning/ändring senast 7 dagar innan ankomst.

Kontakta: receptionen@spa4you.se för din bokning eller information

Stanna upp ett tag i vardagen. Investera i dig själv och dina närmaste genom en stunds avkoppling på ett alldeles speciellt sätt.