Kost & Hälsa

Du är värdefull – Så häng med du också på hälsoinspirerande dagar !

Jag har ett genuint och passionerat intresse för att inspirera och hjälpa dig och andra till en värdefull kunskap om kostens betydelse för vår inre hälsa, yttre skönhet och för ett ”optimalt” hälsosamt liv. Jag skapar också energifyllda och glädjefyllda hälsoevent ofta i samarbete med olika samarbetspartners, men även själv i form av workshops, demo och föreläsningar. Så vid intresse kontakta mig samt ta del av event på facebook. // Sara

Jag erbjuder privatpersoner, företag, organisationer och idrottsföreningar – kontakta för en offert.

* Individuella kost och näringsprogram

* Föreläsningar inom kost och näring

* Spa – Rawfood – Yoga och Livsstilsevent

* Workshops och Hands On

* Skräddarsydda hälsoprogram utifrån ert önskemål /tema

* Idrottsnutrition

* Jag har en bakgrund som elit- idrottare och har även varit idrottsledare och coach på såväl klubbnivå som länslags nivå.

* Utbildad kost och näringsrådgivare med inriktning mat som medicin, vilket betyder att kompetens finns på individnivå. Vad varje person behöver utifrån sina behov och sin livsstil samt livssituation. Fördjupningar inom mage och tarm, aminosyraterapi, hormoner, kroppens pHbalans och återhämtning.

* Idrottsnutrition

* Certifierad Raw Life Educater av Sveriges Rawfood drottning Erica Palmcrantz Aziz

* Energifylld, positiv glädjespridare med djupa kunskaper men med utan pekpinnar vill jag inspirera och motivera dig, ditt företag, din organisation eller förening

Friskvård och Rehabilitering

En investering i människor är alltid en lönsam investering. Så väl om det gäller friskvård som rehabiliterings behandlingar.

Massage som friskvård är sedan januari 04 helt avdragsgill samt den anställde blir inte förmånsbeskattad.

Massage såväl förebygger som rehabiliterar arbets- och förslitningsskador, stress, rörligheten samt ökar blodcirkulationen och välbefinnandet.

Så passar denna friskvårdssatsning ert företag så ser vi fram emot att hjälpa den anställde att även inspireras och motiveras till övningar och träning hemma. En optimal kombination tillsammans med massage.

Vi fakturerar per massagetillfälle.
Vi säljer även 5 kort, där femte massagen bjuds på halva kostnaden.
Vi säljer även 10kort, där tionde massagen bjuds på hela kostnaden.