Skincare Cosmecuticals, är hudvårdsprodukter som gränsar mellan läkemedel och vanliga hudvårdsprodukter. Cosmecuticals produkter jobbar i Epidermis (översta hudlagret) och i Dermis (mellersta hudlagret) medans vanliga hudvårdprodukter enbart jobbar i Epidermis. Därmed är denna hudvård korrigerande och ger synbara resultat.
Nyckelingredienser Cosmecuticals produkter innehåller bl.a. olika syror, Aha- och Bha-syror och kombineras tillsammans med kraftiga vitaminer och naturliga växtextrakt. Denna formula är en kombination som ger synbart resultat på huden. Även dessa syror har effektiv verkan på problem hud såsom akne och andra orenheter, linjer och rynkor samt pigmenteringar och ojämnheter i hudstrukturen, exempel akneärr. Syran bryter ner de döda hudcellerna på hudens yta och ger där med en djupare rengöring och ger även huden ny fräsch lyster då de döda matta cellerna reducerats från hudytan. Hudens naturliga föryngrings process påskyndas även då syran har en cellstimulerande effekt på kollagen produktionen i huden. Fina linjer och rynkor reduceras, porer drar ihop sig, pigmentfläckar och ojämnheter i huden jämnas ut.

Resultatinriktad ansiktsbehandling En syra kur hos oss görs minst 6 gånger, 1 gång i veckan. Det är viktigt att även hemma regelbundet använda cosmecuticals produkter som sin dagliga hudvård för att uppnå bästa resultat. Under behandlings perioden blir huden en aning ljuskänslig och därför är det viktigt att använda solskydd varje dag året om. Du som inte har problem hud men känner att din hud känns trött och glåmig kan också använda cosmecuticals produkter då den håller igång regenereringen av celler i huden och ger ett friskt och fräscht utseende. Se alla ansiktsbehandlingar

Du bör inte använda syra produkter om du:
– Äter medicin som påverkar huden genom att göra den känslig
– Äter akne medicin eller använder receptbelagda krämer
– Inte kan låta bli att sola ansiktet
– Har väldigt aktiv akne, såsande varblemmor, öppna karbunklar

Om du har något av följande hudtillstånd verkar syran med fördel på din hud:
– Åldrande hy
– Fet/oljig hy
– Torr hy
– Pormaskar, blemmor och finnar
– Linjer och rynkor
– Förhårdnad hud
– Hyperpigmenterad hud
– Fullt frisk hy som önskar lite extra uppfräschning

Spa 4 You är stolt att arbeta med Kerstin Florian Correcting som är en komplett cosmeceutical-baserad hudvårdslinje med fokus på resultat och som passar alla hudtyper. Skönhet blir resultatet.