Project Description

Spa etikett

Bra att veta innan din behandling

Redan vid bokning säg till om du är under läkarvård, har allergi. någon sjukdom, så kan vi anpassa din behandling här hos oss. Rådfråga alltid läkare om du är under läkarvård.

Vänligen kom i tid till din behandling. Är du försenad kortas din tid ned, så att vi tänker på nästa gäst.

Tag av smycken och klockor, kom osminkad vid makeup och fransfärgning. Tag även av kontaktlinser vid fransfärgning. Män kom rakade vid ansiktsbehandling.

Slå av din mobiltelefon. Det är din tid.
Åldersgräns 16 år. Under 16 år med målsmans godkännande och SPA dagar för familjer.

Giltighetstid Presentkort : 2 år

Efterfrågan är mycket stor på alla våra SPA-behandlingar, boka därför i god tid.

Avbokning/ändring av behandling: Individuella och Duo- bokningar, 24 tim innan bokad tid. . Vid ej avbokad tid debiteras 100% Tänk på att vi har ett databokningssystem där korrekta avbokningar bör ske. Tack för din förståelse.

Gruppbokningar: 7 dagars avboknings/ändrings- regel . Vid ej avbokad tid debiteras 100%

Vi har en telefonsvarare som ni kan lämna meddelande i, så ringer vi upp snarast möjligast. Det underlättar i vårt dagliga arbete om ni lämnar namn och telefonnr, vi kan då snabbare komma i kontakt med er, i stället för att söka vems telefonnummer som ringt och dubbel kontrollera om vi har redan gjort någon åtgärd för just dig. Detta tar betydligt längre tid och även de som lämnar namn, telefonnr och ärende får vänta längre innan vi kommer i kontakt med dem. Tack för din förståelse.

Tänk på att presentkort är en värdecheck som kan användas till inköp av produkter och till behandlingar. Vi ansvarar ej för borttappat presentkort.

Tack för din förståelse.

Tillbaka

Vi förbehåller oss rätten för skrivfel och prisjusteringar.