Project Description

Kroppsbehandlingar

Bodyscrub / Kroppspeeling – Renande och cirkulationsbefrämjande  30 min  450kr 
Peeling för att avlägsna döda hudceller och få igång cirkulationen. Avslutas med mjukgörande kroppsspray alternativt kroppslotion. Huden blir som ny. Mjuk och len
Boka I Köp

 Moor Mud Lerinpackning – Stärkande och återhämtande 60 min  795kr

Denna kur är bra för dig som har värk och trötta muskler, som tränar och vill återhämta sig på bästa sätt . Varm helkroppsinpackning med mineralrik moor mud lera. Därefter ansiktsrengöring, mask och en avstressande ansiktsmassage. Avslutas med applicering av mineralrik crème och lavendelolja alternativt mjukgörande kroppsspray.
Boka I Köp

Magnesium Wellness treatment – Främjar kroppens energi och muskler 60 min  795kr

En närande och stärkande behandling med mineralkräm som innehåller en hög halt av bland annat magnesium. Denna behandling passar dig som vill främja kroppens energi, musklernas funktion, sömn och cirkulation. Främjar även kroppens avgiftningsprocess och kan höja de ofta låga nivåerna av mineraler i kroppen. Även bra för idrottaren. Behandlingen startas med att stimulera lymfan och få igång blodflödet med torrborstning. Sedan får du massage med Mineral Wellness Lotion både med varma stenar som med händerna. En ansiktsrengöring med varma handdukar och upplyftande ansiktsakupressur massage samt avslutande fotmassage med mineraliserande handdukar, fräsch fotcrème och varma stenar.

Boka I Köp

Fötter

Fotkur Moor Mud – Peelande och varm – 60 min  745kr
Fotbad med mineralrikt vatten, därefter peeling med scrub som tar bort torr hud. Följt av en varm inpackning med moor mud lera som appliceras på fötterna. Moor-mud leran peelar bort än mer torr hud, är bra för trötta fötter och muskler. Avslutas med att fötterna filas och får fotmassage med väldoftande aromaolja och crème som piggar upp dina fötter. ( ej fokus på nagelvård)

Boka I Köp

Pedikyr JAVA  – Peelande och nagelvård – 45 min  595kr
Mjölkbad med hela kaffebönor följt av en kaffe peeling som tar bort torr hud och sätter igång cirkulationen rejält. Avslutas med att fötterna filas, lätt nagelvård, fotmassage med vårdande och väldoftande crème och olja.
Boka I Köp

Tillbaka

Vi förbehåller oss rätten för skrivfel och prisjusteringar.