Project Description

Exklusiva Spakurer

Aromakur de Luxe – Rogivande och upplyftande 90 min  1195kr

En härlig behandling där välgörande kraft direkt från naturen – aromaoljan – påverkar både kropp och sinne. Denna varma inpackningen får dig att både vara ner som att vårda och skapa balans för dig och din hud. Behandlingen inleds med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. Därefter appliceras utvald aromaolja tillsammans med en mineralrik crème. Du blir inbäddad i värme och dina muskler och hela du slappnar av. Doften av meditations oljan, några djupa andetag och att du sedan får njuta av en upplyftande anti-age face massage är sinnligt avslappnade. Avslutas med en lättare kroppsmassage. Rofyllt i sinnet och stärkande i kropp går du mot en ny dag.

Boka I Köp

Detox Spa Experience – Utrensande och närande 90 min  1195kr

Detoxbehandling – För dig som både vill få en nystart eller förstärka en renande kur genom rensa ut och rena din kropp. Och känna dig betydligt fräschare samtidigt som din hud vitaliseras. Denna behandling startar med ett renande fotbad medans du njuter av en hälsodryck som har många näringsämnen b.l.a. rik på vitaminer, mineraler, klorofyll och proteiner. Drycken främjar en detox effekt som då också förstärker behandlingens effekt. Sedan appliceras en utrensande aromaolja på utsida av låren för en efterföljande torrborstning på zonerna som stimulerar mage och tarm, samt motverkar celluliter. Avslutas med lymfdräneringsmassage.

Boka I Köp

Energikur – Uppiggande och stärkande 90 min  1195kr

En kur för dig som vill ha mer energi. Kuren börjar med en stärkande eukalyptus kroppspeeling. Sedan följer ett mineralrikt fotbad och energigivande fotmassage. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage med stärkande eukalytusolja och mineralrik crème.

Boka I Köp

Exklusiv Moor- Mud lerinpackning med massage – Återhämtande och stärkande 110 min  1395kr

En avslappnande mineralkur som ger återhämtning, lugn och harmoni. Rekommenderas till dig som behöver en varm och avslappnande egentid. Passar även mycket bra till aktiva och idrottande personer, samt även till personer med muskel, led-, och cirkulationsbesvär. Inleds med applicering av en varm och mineralrik lera. Ansiktsrengöring, lermask och avslappnande ansikts- massage och dagcreme ingår. Avslutas med en djup muskelmassage med en mineralrik kräm som blandas med en valfri massageolja. Med en skön känsla går du mot nya mål.

Boka I Köp

Exklusiv Spa och Huvudmassage – Total renovering och avkoppling 105 min  1395kr

Denna behandling är bra för dig som vill ha total avkoppling i en resultatinriktad behandling. Passar även dig som har huvudvärk, spända axlar eller spänningar i hårbotten. Kropps peeling följt av ansiktsrengöring, mask, ansiktsmassage, huvud och dekolletage massage Avslutas med helkroppsmassage med mineralrik crème och aromaolja.

Boka I Köp

Ginger Renewal – Stärkande och antiinflammatorisk 90 min  1195kr

Då ingefära (ginger) är både renande, stärkande och  antiinflammatorisk för kropp så är denna behandling bra för dig som har ont i leder och muskler, som vill stärka ditt immunförsvar samt detoxa din kropp. Behandlingen startar med en uppfriskande kroppspeeling som blandas med ingefärsolja. Därefter följs en varm, skön och avslappnande massage för rygg, nacke, axlar och armar. Massagen ges både med varma stenar och händerna. Avslutas med skön huvud och fotmassage.

Boka I Köp

Tillbaka

Vi förbehåller oss rätten för skrivfel och prisjusteringar.