Project Description

Ansiktsbehandlingar

Ansiktskur Mini 30 min  475kr
Uppfräschande ansiktskur för både kvinnor och män. Rengöring, ansiktsmask som rengör huden på djupet och återfuktar. Avslutas med en härlig ansiktsmassage. Aromaolja och dagcreme ingår.
Boka I Köp

Avslappnande Ansiktskur 45 min  545kr
Med fokus på massage. Inkl. ansiktsrengöring, anpassad ansiktsmask för hudtillstånd. Aromaolja och dagcreme ingår. Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmassage samt massage av händer, dekolletage, nacke och hårbotten.
BokaKöp

Djupgående Ansiktsbehandling 45 min  595kr
En exfolerande behandling som är baserad på fruktsyra som snabbt tränger in i huden. Ansiktsrengöring, mild och fuktgivande peeling, fruktsyra mask, lermask, aromaolja, serum och dag- och ögoncreme. En personlig anpassad behandling för alla hud tillstånd. Vid behov – Djupgående Ansiktsbehandling kur om 5 ggr  45min – ger dig omedelbara och varaktiga resultat.
Boka I Köp

Resultatinriktad Ansiktsbehandling 60  min  795kr
Denna behovsanpassade och resultatinriktade ansiktsbehandling är speciellt utformad för att behandla och korrigera specifika hud tillstånd som hyperpigmentering, känslig hud, oren, fet och problemhy samt en förtidigt åldrande hy. I behandlingen ingår cosmecuticals produkter och en exfolierande multisyrapeeling för ansiktet  som förnyar huden och gör den vital, djuprengörande ansiktsmassage som förbättrar blodcirkulationen och en ansiktsmask som balanserar och ger huden näring alternativt en djuprengörande organisk mask.
Boka I Köp

Återbesök Correcting Behandling 30 min * 6 ggr 
Rengörande ansiktsbehandling inklusive kraftfull multisyrapeeling som ökar hudens klarhet och lyster. Kan bokas in efter en 60 min behandling.
Boka I Köp

Colourlift- Terapeutisk låglaserljus 75 min  995kr, kurpris 795kr/ggr
Djupgående och spänstgivande ansiktsbehandling som stärker cellförnyelsen. En personlig anpassad behandling som skräddarsys efter dina behov. Metoden beskrivs som ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp och stramar upp huden. Den slätar ut rynkor och ger en mycket fräsch hy med fin lyster. Ansiktet renas på slaggprodukter och blodcirkulationen ökar. Ansiktsrengöring, mild och fuktgivande peeling, fruktsyramask, lermask, aromaolja, serum och dag-, och ögoncreme.

Denna kur kan utföras som en enstaka gång med direkt synligt resultat. För långvarig effekt bör en kur om minst 3-5 ggr utföras.
Colourlift- Terapeutisk låglaserljus kur minst 3 ggr 75 min.
Boka I Köp

Ansiktsmassage 30 min  450kr
Bra för dig med spända ansikts-, hals- och nackmuskler. Inleds med en ansiktsrengöring följt av ljuvlig massage av ansikte, hals, dekolletage och nacke. Avslutas med huvudmassage samt handmassage.
Boka I Köp

Hudvård & shopping konsultation 15 min  95kr
Bra service för dig är viktigt så vill du ha tips och råd samt handla så väl produkter som presentkort utanför butikstider. Boka in dig här.  Du får tips och råd av terapeuten om vilka produkter som skall användas på just din hudtyp och hur du ska vårda din hud hemma för bästa resultat. Vid köp av produkter eller presentkort till ett värde av minst 300 kr är konsultationen kostnadsfri.
Boka I Köp

Face sideorders

Boka enskilt eller i kombination med en ansiktsbehandling. Finns en kombo-boka knapp på bokningssidan. 
Ansiktsmassage 15 min
Frans & Brynfärgning inkl. formning 30 min
Fransfärgning 20 min
Brynfärg inkl. formning 20 min
Formning av ögonbryn 15 min
Boka I Köp

Tillbaka 

Vi förbehåller oss rätten för skrivfel och prisjusteringar.