Project Description

Duobehandlingar

Duo 1 Far & Son 75 min  990kr 
Både far och son får en varsin klassisk massage 30 min samt ett stärkande fotbad med mineraler / magnesium. Passar sonen och pappan som tränar mycket för att skapa en bättre återhämtning och mjuka upp muskler. Denna gemensamma stund skapar också lugn och ro för både kropp och själ. Det behöver vi alla, även om man inte tränar – samt även våra barn.

Boka I Köp

Duo 2 – Ren & Fräsch 150 min  1596kr 
Upplev en behandling med någon du tycker om och få en avkopplande stund tillsammans. Avnjut ett underbart gemensamt spabad utomhus, som därefter avslutas med varsin rygg, nack och huvudmassage. Då den ene får massage, kan den andre sitta och koppla av efter badet och avnjuta med en kopp örtte. Eller varför inte värma upp kroppen i den varma bastun. Inkluderar lån av badrock, handduk och tofflor.

Boka I Köp

Duo 3 – Varmt & Skönt 120 min  1300kr
Behandlingen börjar med att en av er får ett rogivande fotbad medans den andra kopplar av med en varm helkropps moor mud lerinpackning, där även ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage ingår. Sedan byter ni behandling. Avslutas med en mjukgörande kropps spray. Ger er även tid att läsa en god bok eller bara koppla av i en rofylld atmosfär medans ni avnjuter en kopp örtte och något annat nyttigt.

Boka I Köp

Duo 4 – Mor & Dotter 90 min  1200kr 
Tillsammans får mor och dotter en underbar spa-upplevelse som ni kommer att minnas som en bra stund tillsammans. Denna behandling är fokuserad på helheten och inleds med varsin mini ansiktskur, lavendelhanduk och stärkande fotbad. Avslutas med en underbar massage för händer fötter och ben.

Boka I Köp

Duo 5- Fotkur De Luxe  1200kr
Njut tillsammans i en exklusiv fotkur som är fokuserad på helheten. Inleds med lavendel handuk och stärkande fotbad, peeling samt massage för fötter och ben, hand-, nack- och hårbottensmassage.

Boka I Köp

Tillbaka 

Vi förbehåller oss rätten för tryckfel och prisjusteringar.